Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Şehadetinin 29'uncu Yılında Adının Yaşatıldığı Okulumuzda Düzenlenen Program ile Anıldı.

Okulumuzun adını büyük bir onurla taşıdığı Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım'ı Anma Programımız Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sayın Berat ACAR, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder ARPACI, şehidimizin babası Sayın Necdet YILDIRIM, Edirne Şehit Aileleri Derneği'nden Faruk ÇİFTÇİ ve eşleri, Şehidimizin silah arkadaşları Gazi Ali SEZEN, Önder KIZILKAN ve İsmail BOZOK'un katılımlarıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, Okul Müdürümüz Şahin AKÇEALAN'ın konuşması, Selimiye Camii Müezzinini Sayın Fatih BÜLBÜL'ün Kur'an tilavetinin okunması ve Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım'ın silah arkadaşları anılarını paylaşmasıyla devam etti. Sayın Garnizon Komutanı Berat ACAR tarafından Efkan Yıldırım'ın silah arkadaşlarına programa katılım plaketleri ve çiçek verilmesinin ardından programımız sona ermiştir.

Programda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

01.10.2023 102

01-10-202301-10-202301-10-202301-10-2023