Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Ortaokulu

Vizyon: Sürekli gelişen eğitim sürecinde,ulusal ve uluslararası düzeyde, üstün nitelikleri ile öncü, örnekbir kurum olmak.

Misyon: Gelişim ve değişim süreçleine ayak uydurabilen, ulusal kültürümüzle evrensel kültüre ve bilimselliğe varabilen, Atatürk ilke ve düşüncelerini özümseyen, okuyan, sorgulayan ve çözüm üretebilen, özgüveni gelişmiş, dürüst, duyarlı, sorumluluklarını bilen, insan haklarına ve farklılıklara saygılı, kendisi ve çevresiyle barışık, iletişimi güçlü,spora ve sanata yaşamında yer veren,doğayı seven, üst eğitim kurumları için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış aktif bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama 8.40 Pazartesi-Salı-Çarşamba Ders Bitiş 16.10 Perşembe-CumaDers Bitiş 14.30
Isınma: Doğal gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://efkanyildirimoo.meb.k12.tr

Adres - Şükrüpaşa Mahallesi Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi 128. Sokak No1 Merkez/ EDİRNE

Kütüphane Kitap Sayısı :1955
Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Şükrüpaşa Mahallesi Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi Merkez/ EDİRNE